Commissies

Er zijn binnen PWZ drie commissies actief: de huisjescommissie, de sportcommissie en de activiteitencommissie. 

  • De huisjescommissie zorgt er, samen met de medewerkers van de verhuur, voor dat de huisjes in goede staat blijven en regelt bijna alle zaken m.b.t. de huisjes.
  • De sportcommissie organiseert allerlei sportactiviteiten zoals het volleybal- en bowlingtoernooi, een motortoertocht, klaverjassen en darten.
  • De activiteitencommissie organiseert o.a. het bloemschikken, theater- of musicalbezoek, een stedenreis en allerlei excursies.

 

Als je je opgeeft voor een activiteit, verplicht je je om te betalen. Klik hier voor de regeling waarin je kunt lezen welke afspraken gelden voor een te organiseren activiteit.

De activiteiten die PWZ organiseert worden nog steeds op prijs gesteld door de leden. Ook zijn er gelukkig nog altijd veel mensen die op vrijwillige basis heel veel energie in PWZ willen steken, ondanks de toegenomen werkdruk. Dat is maar goed ook want zonder deze vrijwilligers redden we het niet. De gezelligheid staat nog altijd voorop en dat moet ook vooral zo blijven. Maar vergis je niet, we zijn net een klein bedrijf. Dat 'bedrijf' wordt echter goed bestuurd en dat is fijn om te weten.

We hopen je snel bij een van onze vele activiteiten of in een huisje te mogen begroeten.